Dansdag Dissel 2018

Op 18 November 2018 organiseert het FDA weer een dansdag in de Dissel, in Amersfoort.

Hieronder vindt u meer informatie over de invulling van de dag.

Tijd: inloop vanaf 12:30, programma 13:15 – 17:30
Locatie: de Dissel, Disselplein 6, Hooglanderveen (Amersfoort)
Toegang: € 25,00 p.p (volwassene) en € 22,00 p.p. (scholier/student/CJP)

Een kaartje bestellen kan via dit formulier


FDA voorstelling

Dit jaar hebben we ons repertoire uitgebreid met een nieuwe, Roemeense, choreografie, gemaakt door Dominike Karantzounis. Er wordt een stok achter de deur gehouden met deze nieuwe, uitdagende stijl, en we vallen met de deur in huis met prachtige, originele kostuums.

Daarnaast lopen we de deur plat met nóg een première, en natuurlijk bekend materiaal. De deuren gaan open naar een internationale voorstelling, voor ieders wat wils.

 


FDA les olv Wijnand Karel

Wijnand is onze eigen choreograaf, en geeft ons elke dinsdag les. De dag begint met een kijkje om de deur van een FDA les, met een warming up en verschillende oefeningen.

Voor één keer zetten we de deuren open, deurf jij mee te doen?


Dans olv Dominike Karantzounis 

Onze nieuwste choreografie is gemaakt door Dominike, en is dit najaar in onze voeten gestampt. Wij zullen op deze dansdag de première hebben van de Huţsulka, waarna jullie ook een kans krijgen deze stijl te leren kennen.

In deze dans workshop komen een aantal dansen van de Hoetsoelen voorbij. De dansstijl is erg “aards”, met veel stampen en partnerwerk. Door de opzwepende muziek voelt de dans erg feestelijk aan.


Zang olv Maartje van Klink

Om maar met de deur in huis te vallen, in deze workshop gaan we zingen! We zetten de poorten naar onze strot open en gaan samen geluid maken. Geen tijd om de luiken te sluiten dus, want we gaan deur elkaar zingen en naar elkaar luisteren, we gaan (deur)klinken en kleuren en meer van die open deuren. Als je geluid kunt maken, kan je meedoen!


Muziek olv Renske Velthuis

Op deze dansdag worden ook de muzikanten rijkelijk toebedeeld! Renske Velthuis is onze muzikaal leidster, en brein achter ons fantastische orkest. Daarnaast is ze onder anderen dirigent bij het Bulgaarse ensemble Cubrica.

Als je mee wilt doen met de muziekworkshop van Renske kan je dit aangeven op het aanmeldingsformulier. Graag willen we je vragen aan te geven welk instrument je speelt, in welke toon en een indicatie van je niveau, zodat Renske de dag goed kan voorbereiden.

 

Advertenties